+45 31 67 34 54 gitte@gittezorn.com

ASTROLOGI

Et oldgammelt sprog.

Astrologi

Astrologi er – modsat hvad mange tror – et symbolsprog, man kan bruge til at beskrive energimæssige tilstande i et menneske. Et oldgammelt sprog.

Astrologi giver i virkeligheden kun mening, hvis man tror – eller accepterer – at alting i universet hænger sammen og derfor spejler hinanden. Astrologi virker efter princippet Som foroven (i Universet), således også forneden (i mennesket)

Astrologi er IKKE deterministisk – dvs, det helt afgjort IKKE er på grund af planeten Pluto, at du bliver fyret eller skilt, når den går over din karriereakse, men fordi det er den forandring, du er på vej imod i dit liv, men ikke har lyst til, fordi du ved, hvad du har og ikke, hvad du får. Det kaldes udvikling og kan være ubehageligt.

Ethvert menneskeliv har faser og elementer, der afspejles i det solsystem, vi er født i. F.eks har vi det sådan, at mange af os begynder at finde ud af, hvad vi skal stille op med os selv, eller prøve at leve af, når vi er omkring 30, og mange af os kender begrebet midtlivskrisen, når vi er omkring 40, og stopper op og begynder at tænke over, hvad det egentlig er vi gerne vil nå i vores liv. Begge dele afspejles i et horoskop.

Jeg har været astrolog i snart 25 år og bruger astrologi til at forstå, hvad der sker – både i mit eget liv, især i mine kriser, og min families liv – men også i andres liv og i verden. Jeg bruger også horoskoper I min terapeutiske praksis til at finde ud af, hvordan udvikling manifesterer sig i mine klienters liv, og hvilken slags terapi, der er effektiv for personen.

Prinsesse Mary holdt en meget skøn tale til sin mand, Prins Frederik, da han fyldte 50, og sagde bl.a. ” Far til fire, frømand, kunstkender, militærmand, min mand, erhvervsambassadør, søn, eventyrer, grønlandsfarer, bror. Og en god ven. Du er et alsidigt menneske, du er et positivt menneske, du er ikke nærig med dine grin eller for den sags skyld, dine vittigheder” Det er en af de bedste og kærligste beskrivelser, jeg har set af en Tvilling, som Frederik er.

Horoskoper for 3. person

Jeg lægger ikke horoskoper på dine venner og kærester osv, der ikke har bedt mig om det selv eller har givet mig deres samtykke. Jeg lægger ikke horoskoper på børn under 16, år, for de skal være i stand til selv at give samtykke til, at jeg kigger på deres energi, og jeg er tilhænger af, at man kysser sine børn hver gang man ser dem, og lader dem vokse den vej, de skal, uden at lave alt for meget om på dem. Jeg tænker, at vi alle er sjæle på rejse, og det med at vores børn kan have et liv med udfordringer er vældigt svært for mange forældre at håndtere. Så jeg foretrækker ikke at arbejde med børn.

Hvad kan du få ud af astrologi?

Der kan hjælpe dig til at aktivere dine ressourcer og talenter

Du kan få information om, hvilke ressourcer og talenter, du har og hvor i dit liv, de manifesterer sig – også, hvis du har haft et liv, hvor der ikke rigtigt har været plads til at manifestere ressourcer, fordi du har haft det svært – og jeg kan give dig nogle anvisninger, der kan hjælpe dig til at aktivere dine ressourcer og talenter.

Your Title Goes Here

Du kan få et objektivt billede af din barndom og dine forældre og en snak om, hvordan du kan bruge dine erfaringer på en god måde – også hvis du har haft det svært.

Your Title Goes Here

Du kan høste lærdommen fra udfordringerne i dit liv.

Your Title Goes Here

Du kan få noget sparring om, hvad du vil være god til og hvad du kan tjene penge på.

Your Title Goes Here

Du kan få noget sparring om, hvilken slags partner, der ville passe til dig.

Your Title Goes Here

Hvis du er en person, der har interesse i selvudvikling, kan du få sparring omkring det, der hedder ”den indre vej” – den vej en del mennesker drejer ind på, når det går op for dem, at der er dybere aspekter i livet end arbejde, penge og familie. .

Your Title Goes Here

Vi kan kigge på dit parforhold, men kun, hvis din kæreste/partner også beder om det.

Your Title Goes Here

Vi kan se på, hvad en krise – typisk et tab – handler om, og hvad du kan gøre for at komme videre med dit liv, muligvis på en anden måde.

Your Title Goes Here

Alle mennesker har livsområder, hvor tingene bare flyder – man kan være god til at arbejde, at lære, til at være i et parforhold osv. Ligeledes har alle mennesker problemområder – områder, hvor du synes at du løser de samme problemer igen og igen og de bliver ved med at komme tilbage. At få lagt dit horoskop er at blive gjort bevidst om begge slags områder, så du kan blive bedre til at håndtere dem og ikke bliver væltet så nemt.